Website
Nederlands
Let op! Sommige vacatures zijn mogelijk niet meer zichtbaar.

Bedrijfsinformatie

Welkom op de vacature pagina van Ruimtemeesters. 

Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Wij bieden overheden, ondernemers en particulieren praktische en effectieve oplossingen binnen de vakgebieden ruimtelijke ordening, bouwkunde, milieu, bestuurs- en privaatrecht.

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering op juridisch, bouwkundig en planologisch gebied tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit (tijdelijk of vast).

Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en -regisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatief- tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.


Zoek je een baan in de ruimtelijke ontwikkeling als bijvoorbeeld jurist, bouwkundige of planoloog? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zit er geen baan of opdracht voor je bij? Stuur dan via deze pagina een open sollicitatie en vul je persoonlijke gegevens in. 

Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.
Kijk op www.ruimtemeesters.nl


Momenteel zijn er geen campagnes actief op deze site.