Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Jurist Ruimtelijke Ordening

Plaatsingsdatum 08-06-2017 Functiecategorie Juridisch
Standplaats 's-Hertogenbosch Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 32 - 36 Salaris -
Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Wij bieden overheden, ondernemers en particulieren praktische en effectieve oplossingen binnen de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, bouwkunde, milieu en bestuurs-en privaatrecht.

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering op juridisch, bouwkundig en planologisch gebied tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit (tijdelijk of vast). Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en -regisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatief- tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.

Wij zijn op zoek naar een:

JURIST RUIMTELIJKE ORDENING (32/36u)
Locatie: Regio Arnhem


Wat ga je doen?

Tot je werkzaamheden behoren onder meer:

  • Het opstellen van bestemmingsplannen voor locaties in het buitengebied waaronder recreatieparken
  • Het begeleiden van het planproces vanaf contact met de initiatiefnemer tot vaststelling in de raad of vertegenwoordiging bij de Raad van State
  • Beantwoorden van vragen en zienswijzen over ruimtelijke vraagstukken van burgers en ondernemers.
  • Het schrijven van brieven en memo’s

Profiel

  • Je bent een enthousiaste medewerker met WO werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over ruime aantoonbare kennis op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, je bent verantwoordelijk voor gedegen juridische adviezen in complexe zaken.
  • Je bent op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het vakgebied en hebt affiniteit en ervaring met ontwikkelingen in het buitengebied en specifiek met recreatieterreinen.
  • Je hebt ruime werkervaring in het ruimtelijk domein bij een gemeentelijke organisatie en hebt een uitstekend ontwikkeld gevoel voor politieke verhoudingen en gevoelige kwesties. 

Wij beloven
Een informele, collegiale en stimulerende werkomgeving. Een omgeving die alle ruimte biedt aan persoonlijke en professionele groei en jouw ideeën en inbreng. Je gaat aan de slag bij verschillende partijen in het publieke domein en doet zo in korte tijd veel ervaring op. Samen kiezen we voor een lange termijn relatie bij Ruimtemeesters!

Reageren
Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht bij dé dienstverlener binnen het fysieke domein? Stuur dan jouw onderscheidende motivatiebrief en (video)cv naar monique@ruimtemeesters.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Juridisch
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden jurist, ruimtelijke ordening

Contactgegevens

Contactpersoon Monique van Zoggel

Vestigingsplaats

Solliciteer