Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Trainee Accountmanager

Plaatsingsdatum 06-06-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats 's-Hertogenbosch Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 - 0 Salaris -
Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Wij bieden overheden, ondernemers en particulieren praktische en effectieve oplossingen binnen de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, bouwkunde, milieu en bestuurs-en privaatrecht.

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering op juridisch, bouwkundig en planologisch gebied tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit (tijdelijk of vast). Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en -regisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatief- tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.


Wij zijn op zoek naar een:

TRAINEE ACCOUNTMANAGER
(M/V) Voltijd (40 uur)
Locatie: ‘s-Hertogenbosch


Wat ga je doen?
Jij bent een echte doener met commercie in je bloed!

Als trainee word je, na een gedegen inwerktraject, uiteindelijk verantwoordelijk voor het behalen van commerciële resultaten in jouw eigen regio: Zuidwest Nederland. Het eerste jaar houd je je voornamelijk bezig met werkzaamheden in de commerciële binnendienst.

Acquisitie zal hierin een belangrijk deel van je dagelijkse werkzaamheden zijn. Je bent hierin enthousiast en volhardend. Naast het bouwen van jouw netwerk is relatiebeheer en advisering van onze huidige opdrachtgevers een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden.

Je vertaalt (latente) vraag bij opdrachtgevers naar de oplossingen die Ruimtemeesters kan bieden. Hierbij werk je hecht samen met het team binnen Ruimtemeesters.

Samen met onze klanten volg je de trends in de markt, signaleer je verkoopkansen en weet deze te vertalen naar successen voor onze medewerkers en onze organisatie.


Wie ben je?
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding richting MER, Commerciële economie of vergelijkbaar;
  • Je haalt energie uit het dagelijkse contact met klanten, Je denkt in kansen en handelt hiernaar;
  • Je ben in staat om zelfstandig te werken en past in een commercieel team in een kleine organisatie;
  • Je bent sociaal sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Als persoon ben je gestructureerd, werk je georganiseerd en gaat hier flexibel mee om. Bovendien ben je klantgericht en heb je een gezonde dosis humor.

Wij beloven

Een informele, collegiale en stimulerende werkomgeving. Een omgeving die alle ruimte biedt aan persoonlijke en professionele groei en jouw ideeën en inbreng. Met een uitdagende commerciële opdracht bij veel verschillende partijen in het publieke en private domein. Uiteraard krijg je ook een salaris, pensioen- en bonusregeling en kiezen we samen voor een lange termijn relatie bij Ruimtemeesters.


Reageren

Ben jij een meester in het behalen van successen en ben je bereid het accountmanagement van Ruimtemeesters tot jouw Meesterschap te maken? Neem dan contact op met Rien Raijmakers, tel. 088-4002800 of mail werken@ruimtemeesters.nl met jouw (video) cv en onderscheidende pitch!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden traineeship

Contactgegevens

Contactpersoon Joost Pesch

Vestigingsplaats

Solliciteer